fredag 10 november 2017

v.46

Hej!






Information inför v.46 Barnboksvecka






Måndag:  De elever som vill får ta med sig en egen bilderbok hemifrån.
                 Idrott, ta med ombyte och ev. vattenflaska.
Tisdag:
Onsdag: Bokbussen kommer, har man böcker hemma som behöver lämnas igen går det bra att ta med dom.
Torsdag:
Fredag:


Barnboksvecka nästa vecka, vi kommer att arbeta med barnböcker. De elever som vill får ta med sig en egen bok hemifrån. Tar man med egen bok så är det viktigt att boken är märkt med namn.Vill  man inte ta med så finns det böcker här på skolan att låna.


Vi hoppas att ni alla haft ett härligt höstlov med lite extra mysiga lässtunder.



Den här veckan har vi haft gosedjursvecka. Vi har haft många härliga gosedjurskompisar som vi både arbetat och lekt tillsammans med. På idrotten i måndags hade vi hinderbanan tillsammans med våra gosedjur, det blev lite extra klurigt att ta sig runt när man hade sin kompis med sig.
















Eleverna har fått rita av sina egna gosedjur. Först titta hur gosedjuret ser ut? En del fick fundera hur det skulle rymmas på pappret? Vilka färger behöver jag? Det var lite klurigt för en del. Alla gjorde sitt bästa och det blev härliga bilder när det var klart. Vi har haft gosedjursmatematik där eleverna fått uppgifter som att storleksordna djuren på olika sätt och arbetat med ordningstal.












 Igelkotten Irma flyttade in i sagoskogen och vi har arbetat med bokstaven Ii. Vi har fortsatt titta på "Vara vänner" och arbetat med hur vi är mot varandra. På musiken med Rosi fick våra gosedjur vara med och sjunga tillsammans med oss.


Trevlig helg!
/Malin, Julia, Mie och Anki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Veckobrev i tieto

Hej hej! Nu har jag gått över till att skriva veckobreven i Tieto. Så veckans information finns där. Trevlig helg! /Malin