onsdag 28 augusti 2019

Vecka 36

Hej hej!


Skoldagarna rullar på och vi arbetar flitigt i skolan. Eleverna har hunnit bekanta sig med den nya matteboken och även svenskamaterialet diamantjakten. På idrotten promenerade vi upp till skogen och hade rörelsepauser på vägen. Väl uppe lekte vi räven och harungarna, vilket eleverna tyckte var roligt. Vi har haft musik tillsammans med år 1 denna vecka, vi övade på sång och rörelse.
Idag har vi haft bokbussen på besök vilket eleverna uppskattar. Så nu har vi laddat klassrummet med många nya spännande böcker. Eleverna har tillverkat egna bokmärken i början av veckan.



I No arbetar vi om vatten, vi har gjort två enkla experiment och pratat om ytspänning. Fråga gärna era barn så berättar de mer. På måndag nästa vecka får eleverna med sig den nya läs- och matteläxan hem. Läxan är till måndag 9/9. Efter det kommer den att lämnas ut tisdagar och tas tillbaka till skolan på måndagar.

Information inför nästa vecka:

Vecka 36
Måndag: Eleverna får med sig nya läxor hem. 
Tisdag: Idrott utomhus, ta med ombyte och handduk.
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:

Vi önskar er alla en trevlig helg när det blir dags för det!
/Malin, Mie & Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Veckobrev i tieto

Hej hej! Nu har jag gått över till att skriva veckobreven i Tieto. Så veckans information finns där. Trevlig helg! /Malin