torsdag 5 december 2019

Vecka 50

Information inför nästa vecka:

Vecka 50

Måndag: Lovdag
Tisdag: Läxorna tillbaka till skolan. Idrott inomhus - ta med ombyte, handduk och ev vattenflaska.
Onsdag: Ny läxa delas ut.
Torsdag:
Fredag: Glöggmorgon vid bagarstugan från kl 7.30, sedan går vi in i sporthallen för att titta på luciatåget som förskoleklass och år 6 ordnat.

Nu är badet slut för denna gång, så nästa vecka kör vi igång med vår vanliga idrott som ligger på tisdagar. Eleverna behöver ha med sig ombyteskläder, inomhusskor, handduk och en vattenflaska för de som vill. Vi kommer att vara inomhus kommande två veckor fram till jullovet.

Kort om veckan som gått:

Flitigt arbete även denna vecka, vi har fått brev från våra nya brevvänner i Lerum. Så spännande och roligt att få läsa och skriva tillbaka. Vi har under veckan övat oss på att skriva brev och skriva tydligt så att andra enkelt kan läsa det vi skrivit. 
I matematik har vi börjat arbeta med ett nytt kapitel och lär oss just nu mer om division. Vi kör grej of the days julkalender och får lära oss nya spännande fakta varje dag. Imorgon går vi ner till sörbyakyrkan för att titta på årets julspel. Avslutar inlägget med en bild på klassen gran och julstjärnor som lyser upp den gråa väggen längst bak i klassrummet.


Trevlig helg!
/Malin, Mie och Jessica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Veckobrev i tieto

Hej hej! Nu har jag gått över till att skriva veckobreven i Tieto. Så veckans information finns där. Trevlig helg! /Malin